Традиционно измиването на прозорци в апартамент отнема огромно количество ценно време. Преценете сами:

...
Традиционно измиването на прозорци в апартамент отнема огромно количество ценно време. Преценете сами:
Коментари Харесай

Измийте веднъж прозорците си с това и цяла година няма да се занимавате с тях

Традиционно измиването на прозорци в апартамент отнема голямо количество скъпо време. Преценете сами: би трябвало да намерите кофа с вода, да добавите препарат, да обработите прозореца от двете страни и да не паднете, оставяте водата да се отцеди, обработвате стъклото с чист изсъхнал парцал или вестник. И плачете по време на вечерния дъжд, тъй като на сутринта няма и да има помен от вашите старания.

Смятаме, че е време да прекъснем този циничен кръг и да въведем нещо ново в процеса на измиване. Нещо, което ще помогне на стъклата да останат чисти и красиви за дълго време. Интересно? След това продължете да четете и ще разберете рецептата за нашето чудотворно създание, което ще ви спести много време.

ИЗМИВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ В АПАРТАМЕНТ
Измиването на прозорци е мъчно

И по този начин, кои са 3 -те най -чести аргументи, заради които почистването на прозорци се правят толкоз рядко:

Това е монотонна работа . Съгласете се, до момента в който миете всички прозорци, даже и в едностаен апартамент, по-голямата част от деня ще прелети, само че прекомерно видимо.

Работа с височина . Ако живеете на 9-16-ия етаж или даже по-високо, измиването на прозорци се трансформира в същинска борба за оцеляване. Хората със боязън от височини в този момент ще ни схванат. Тестът към момента е нещо.
И, несъмнено, безсмислието на протичащото се . Най-красивите и фантастично прозрачни прозорци ще бъдат развалени единствено от един петминутен дъжд или няколко птици, които са пристигнали от нищото. И това е най -тъжното.

Трудно, само че нужен

В множеството случаи хората се пробват да почистват прозорците си най-малко 2 пъти годишно.

В началото на лятото и края на есента. В този режим стъклото някак ще наподобява чисто и в случай че имате шанс, дъждът няма да се разлее по рамката. Те сигурно няма да наподобяват съвършено. Но подобен е техният дял.

Накратко, в случай че можете да се научите да миете прозорците по -често и даже да не обръщате внимание на височината (здравей на късметлиите с частни къщи или апартамент на приземния етаж), тогава към момента няма изплъзване от чувството, че работата ви ще бъде отмита от дъжда.

Но в този момент нашата редакция неотдавна разбрах рецепта за доста добър артикул, която ще ви помогне да поддържате чисти прозорците . Опитахме го и към този момент месец прозорците в офиса блестят като нови! Е, по какъв начин може да не споделиш толкоз положителни вести с обичания си четец? Като цяло, читателю, вземи писалка и я запиши !

КАКВО ТИ Е НЕОБХОДИМО

1 капачка от най -простия омекотител за тъкани
0,5 супени лъжици топла преварена вода
1 супена лъжица глицерин
комфортен пластмасов резервоар
четки

Изсипете капачката с омекотител в дребен пластмасов съд и разбъркайте добре с вода.
 След това прибавете глицеринът към тази примес. Той е жилест, тъй че би трябвало да го разбъркате изключително усърдно.

Оставете разтвора да престои най-малко 15 минути. След това ще бъде подготвен.
 Сега просто поставете няколко капки от разтвора върху четката и интензивно измийте прозореца с нея от едната страна. Сега в продажба има магнитни четки, които мият прозорци по едно и също време от двете страни. Не можем да кажем нищо за тях, не сме пробвали, по демодиран метод сигурно няма да сгрешите. Използвайте четките си, с цел да разтриете бързо разтвора по цялото стъкло, с цел да предотвратите изсъхването му. Готово.

Не е нужно да вършиме нищо друго. Тънкият пласт, който сложите върху прозореца, ще остане. Глицеринът и омекотителя ще работят добре. След това целият прахуляк от въздуха или дъжда просто няма да залепне по стъклото. И прозорците ще останат свежи и чисти за дълго, дълго време. Казват, че инструментът работи цяла година.

Радваме се, че постоянно можем да ви помогнем в домакинските задължения с някои съвети . Чудесно е да създадем живота малко по -лесен за хората. И в случай че се интересувате от тази тематика и обичате всевъзможни „ лайфхакове “ – каним ви на нашия уеб страница, там ще намерите още доста потребни препоръки за всичко по света. Присъединете се към нас!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР